Вашият кристален дом!

За Crystal 116

за сградата

Вашият модерен дом в София.

С цялостната модерна визия на сградата (интериор/екстериор), с разнообразните архитектурни разпределения и с технологичното си оборудване „Crystal 116“  достига най-високо ниво на актуалните примери за престижен и съвременен начин на обитаване. Окачената фасада от стъкло и швейцарски керамични плоскости, в комбинация с покрити тераси тип лоджии и зимни градини, постигат модерно съчетание между лукса на офисната фасада и уюта на жилищното обитаване.

0

магазина

0

офиса

0

апартамента

0

пентхауса

0

детска ясла

0

подземни паркоместа

0 км.

разстояние до Витоша

общи части и паркинг

Само най-доброто

Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство и ще бъдат завършени с атрактивни материали, допълващи усещането за стил, качество и уют. Етажните  площадки и коридорите са разположени около емпорето, което ще бъде декорирано с интериорни архитектурни ефекти . Офисите находящи се на 1-ви надпартерен етаж, ще се обслужват от самостоятелно стълбище. Предвидени са луксозни плочи от естествен камък във фоайето, стълбите и по етажните площадки, а стените и таваните ще са изпълнени с декоративна боя и с интериорни детайли. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо. Предвидени са  видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони, озеленено фоайе и дворно пространство. 

Твоят мечтан дом те очаква!

„Crystal 116“ има издаден Акт 15 и е на етап довършителни работи. Предлага модерна визия и висок клас на обитаване съобразен с всички актуални технически норми и най нови технологични възможности.
 

характеристики

характеристики

Гарантираме вашия комфорт!

локация

Къде се намира?

Модерната сграда „Cristal 116“  , е ситуирана в гр.София в близост до кръстовището  на бул. „България“  и  бул. „Тодор Каблешков“. Намира се на ул.Флора,  на  100 м от бул. „България“. Пред имота, от южната му страна е  хотел Феста София с поддържан , озеленен площад  и фонтан .От северната страна се намират редовите двуетажни къщи на жк Бокар, с озеленени дворни пространства. В западна посока са модерните сгради на Инвестбанк и на Фибанк ,а на изток четириетажни, новозавършени жилищни сгради. 

В близост са : МОЛ България, хипермаркет Билла, банкови клонове, аптека, ресторанти и кафенета. Спирките на градския транспорт (автобуси и трамваи), обслужващи всички посоки на столицата , са на разстояние  2-4 минути пеша.  Чрез булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“, с автомобил се стига за 5-6 мин. до НДК, МОЛ Парадайс ,пазар Иван Вазов и идеалния център на София .Вело алея води до Южен парк ,НДК, Борисовата градина и към кв.Бояна. Планината Витоша е достъпна на пешеходно разстояние. Близостта на околовръстното шосе прави много бърз транспортния достъп до вход/изходните зони на София. Територията се развива с нови съвременни жилищни сгради .

Crystal 116 - вашият кристален дом!

Мечтаете за престижен живот в дом с цялостна модерна визия, интериор и екстериор, с разнообразни  архитектурни разпределения и с технологично оборудване? Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете за нашите топ предложения!

Свържете се с нас!

Продажби

Инвеститор - Имобилд ЕООД

Проект мениджър - Експертстрой контрол ООД

Пишете ни :

Call Now Button